Kleermaker Zwolle

Dé kleermaker van Zwolle

Zoekt u een kleermaker in Zwolle of omgeving? Dan bent u hier aan het juiste adres. Modedesign Kledingreparatie Zwolle is namelijk dé gespecialiseerde kleermaker van Zwolle.

De kleermakers die bij Modedesign werken zijn uiterst vakkundig. Zij hebben uitgebreide ervaring in het herstellen, vermaken en repareren van kleding in alle soorten en maten. Uw kleding, maar ook gordijnen en tassen, zijn bij ons daarom in goede en vakkundige handen.
Bedenk dat repareren of vermaken van kleding meestal veel goedkoper is dan nieuwe kopen. Denk ook niet te snel dat een kledingstuk (of bijvoorbeeld een tas) niet meer te repareren is. Wij hebben meestal een goede en goedkope oplossing! En u kunt ons altijd vrijblijvend vragen wat wij kunnen doen.

Kostuums

De kleermakers van Modedesign Kledingreparatie Zwolle zijn ook gespecialiseerd in het vermaken van kostuums. Zij zijn hierin speciaal opgeleid en hebben ook jarenlange ervaring in het vermaken hier van. Dus, heeft u een kostuum dat niet meer helemaal past, dan passen wij uw kostuum graag voor u aan.

Kleermakerij

De kleermakers van Mode Design Kledingreparatie Zwolle zijn trots op hun vak. Dat komt vooral ook doordat het beroep van kleermaker een vak met een grote en lange traditie is. Een goede kleermaker is opgeleid door andere ervaren en vakkundige kleermakers. Bij Mode Design is dat ook het geval. Hierdoor zijn ze vakkundig en allround in alle aspecten van het vak. Al uw kleding is bij Mode Design daarom in de juiste handen!